Diensten die we leveren

De beste sportprestaties op de beste sportvelden. Daar richten wij ons op. Wij geven het best passende advies en ontwerpen, realiseren en onderhouden de mooiste sportparken van Nederland. Waar passie voor sport en kwaliteit samenkomen.

Ontwerp Raket

Ontwerpen

We kijken graag vooruit. Ook in onze ontwerpen. Daarbij kijken we altijd naar het geheel.

Realisatie Trofee

Realiseren

Vertel ons wat je ambities zijn en wij helpen je ze te realiseren. Binnen de afgesproken tijd en voor de afgesproken prijs.

Onderhouden blad

Onderhouden

De beste sportprestaties blijven leveren? Wij onderhouden sportvelden voor de beste resultaten.

Wat wij doen

Niet de grootste, wel de beste.

Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden sportvelden voor de beste sportprestaties. Van het veld, tot aan de tribune en de goals. Met onze brede ervaring zijn we uitgegroeid tot een van de grootste spelers in deze markt van outdoor sportvoorzieningen. Wij ontzorgen. Innovatief en duurzaam. Zo realiseren we de mooiste sportparken.

Ontdek onze projecten
Sportvelden voetbal

Zij winnen harten op onze velden

Wie wij zijn

Maak kennis met Finovi

Sportvelden zijn ons specialisme en het beste resultaat begint met het beste advies. Dat is waar we voor staan. Betrokken, betrouwbaar en vernieuwend. Dat is hoe wij zijn. Met veel vakkennis, hart voor duurzaamheid én met liefde voor sport.

We zijn ijzersterk in systeemdenken en projectorganisatie. We geloven in samenwerken, met goede en betrokken partners. We kijken naar de best passende, duurzame oplossing en naar de toekomst van het sportpark. We realiseren projecten pragmatisch. En van advies tót en met de complete uitvoering. Zo komen we tot projecten waar we allebei trots op zijn.

Meer over Finovi
Team van Finovi BV

Heb je vragen?

Ons team staat altijd voor je klaar! Of je nu advies nodig hebt over ontwerp, realisatie of onderhoud, wij zijn hier om jou te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Jouw sportvelden zijn onze passie.

Contact opnemen