De Leijerweg 6A, Sint-Oedenrode      -      0413 -82 03 41        -      info@topgrass.nl

TopGrass B.V. breidt haar team uit en verhuist naar een nieuwe locatie

TopGrass B.V. is actief in heel Nederland en richt zich met name op de aanleg, renovatie, onderhoud en recycling van kunstgras sportvelden. TopGrass breidt haar team fors uit met de komst onlangs van vakman en tevens monteur Mark van Wijlen en per 1 maart 2021 ook met twee zeer ervaren medewerkers uit de sportbranche, namelijk Silvio van Doorn en Hans Pennings. Door de komst van heren is TopGrass “een ervaring van meer dan 50 jaar rijker”.

Dit is niet het enige wat er gaat veranderen, want er staat ook een verhuizing op de agenda. TopGrass zal zich gaan vestigen op een nieuw te bouwen locatie op slechts een steenworp afstand van de huidige thuisbasis in Sint-Oedenrode. Op deze locatie zijn met het oog op de nabije toekomst nog voldoende uitbreidingsmogelijkheden waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Silvio van Doorn is geen onbekende in de sportwereld. Hij is al sinds 1997 werkzaam bij verschillende sportbedrijven en heeft plaatsgenomen in diverse werkgroepen en verenigingen binnen de branche.
Na zijn opleiding is Silvio aan de slag gegaan bij Van Lee Sport, wat uiteindelijk in 1999 door Heijmans (Sport en Groen) is overgenomen. Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest op het bedrijfsbureau is hij vervolgens als Commercieel Projectleider Sport bij ARCADIS aan de slag gegaan. Toen ARCADIS is gestopt met haar Contracting Sport activiteiten is Silvio in 2013 bij CSC Sport in dienst getreden als Projectleider, later Regiomanager waar hij onder andere verantwoordelijk was voor Zuid-Nederland en een gedeelte van de Belgische sportmarkt. Bij CSC Sport heeft hij in een prettige samenwerking met gedreven en bekwame collega’s en opdrachtgevers mooie projecten gerealiseerd op het gebied van outdoor sportvelden.

Toen Silvio werd gevraagd om met het huidige team TopGrass verder te professionaliseren om zo opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn, was dit voor hem een goede reden om weer een stap voorwaarts in zijn “sportcarrière” te zetten. Silvio zal als Teamleider/Directeur het bedrijf nog beter op de kaart gaan zetten.  

Teun Wouters blijft als eigenaar van TopGrass nog nauw betrokken bij het bedrijf. Wel zal Teun, ondernemend als hij is, zich meer gaan focussen op nieuwe duurzame ontwikkelingen binnen de branche. Momenteel houdt hij zich onder andere bezig met de recycling van oude kunstgrasmatten en het opbouwen en inrichten van de nieuwe TopGrass locatie.

Hans Pennings zal aan de slag gaan als hoofduitvoerder. Hij is ook zeker geen onbekende in de sportbranche. Hans heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van aanleg en renovatie van onder andere voetbal-, hockey-, rugby- en korfbalvelden en tennis- en atletiekbanen. Hij is werkzaam geweest bij Heijmans Sport en Groen en bij CSC Sport. Hans zal zich bij TopGrass voornamelijk gaan richten op het aansturen van de uitvoerders en vakmannen. Hij zal zorgen voor het verbeteren en verhogen van de kwaliteit en uitstraling van de in uitvoering zijnde projecten. Dit doet hij in nauwe samenwerking met het huidige projectteam.

Dat projectteam is onlangs ook versterkt door de komst van Mark van Wijlen. Mark is jarenlang werkzaam geweest bij firma Jennissen uit Den Dungen. Mark gaat de functie van allround Vakman vervullen op de werken. Daarnaast is hij als ervaren monteur verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark van TopGrass BV.

TopGrass is met de genomen stappen goed voorbereid op de toekomst en zal zich de komende periode gaan richten op een professionele dienstverlening naar haar opdrachtgevers toe.