ย  ย  De Leijerweg 6A, Sint-Oedenrodeย  ย  ย  -ย  ย  ย  0413 -82 03 41ย  ย  ย  ย  -ย  ย  ย  info@topgrass.nl

Nieuwe velden Meierijstad

De afgelopen maanden is met man en macht gewerkt om vier verschillende sportvelden in Meierijstad te vervangen of te vernieuwen.

Vanmiddag was wethouder Coby van der Pas bij korfbalvereniging KVS’17 in Schijndel waar twee kunstgrasvelden gerenoveerd zijn. Zij was daar om symbolisch de laatste hand te leggen aan de renovatie. Ook sprak zij haar waardering uit voor de samenwerking tussen aannemer Topgrass uit Sint-Oedenrode en onder andere evenementenorganisatie EFG uit Erp, die elkaar, in deze corona tijd gevonden hebben en samen deze klus hebben geklaard.

Tegelijkertijd wordt op dit moment in Veghel het hockey waterveld bij VMHC Geel-Zwart vervangen en het voormalig kunstgras korfbalveld omgebouwd naar een natuurgras voetbalveld voor Blauw Geel โ€™38. En in Sint-Oedenrode bij KV Rooi is men bijna klaar met twee nieuwe kunstgras korfbalvelden. Over twee weken kan er naar verwachting weer overal gespeeld worden.

๐˜ผ๐™ก๐™ก๐™š๐™ข๐™–๐™–๐™ก ๐™ซ๐™š๐™š๐™ก ๐™จ๐™ฅ๐™ค๐™ง๐™ฉ๐™ฅ๐™ก๐™š๐™ฏ๐™ž๐™š๐™ง ๐™œ๐™š๐™ฌ๐™š๐™ฃ๐™จ๐™ฉ ๐™™๐™ž๐™ฉ ๐™จ๐™š๐™ž๐™ฏ๐™ค๐™š๐™ฃ! โšฝ๐Ÿ‘๐Ÿคพโ€โ™€๏ธ#dekrachtvansamen

bron: https://www.facebook.com/gemeentemeierijstad/posts/2787419441490960